11.26.2008
Alman Pastası
Malzemeler
Kek için :
1 Paket pandispanya unu
3 Adet yumurta
4 çorba kaşığı su
Kreması için :
2 Su bardağı süt
1 Adet yumurta sarısı
3 Çorba kaşığı un
1 Çay bardağı pudra şekeri
1 Çorba kaşığı margarin
Mutfak
Zorluk 2
Süre 70 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem
.
Hazırlanışı
1 paket pandispanya ununa 3 adet yumurta ve 4 çorba kaşığı su ilave edin.
Mikserle 1 dakika yavaş, 4 dakika hızlı devirde çırpın.
Yağlanmış ve unlanmış kalıba döküp, 170 dereceli fırında pişirin.
Şimdi içinin kremasını hazırlayın.
Süt, yumurta sarısı ve unu karıştırarak muhallebi gibi pişirin.
Ocaktan alınca içine 1 çorba kaşığı margarin ve 1 çay bardağı budra şekerini ilave edip, 4-5 dakika mikserle çırpın.
Hazırladığınız keki ikiye kesin.
Hazırladığınız kremayı kekin üzerine sürün ve diğer keki de üzerine kapatın.
Kekin en üstüne bol miktarda pudra şekeri serperek, mevsim meyveleri ile süsleyip, servis yapın.
Alman Pastası yemek tarifleri
.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder