Malzemeler
Yarım paket margarin
1 Su bardağından az tozşeker
1 Su bardağından biraz fazla un
1 Tatlı kaşığı hindistan cevizi
Yarım su bardağı kuru üzüm
.Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem
Hazırlanışı
Fırını önceden 180 dereceye ayarlayın.
Fırın tepsisini yağlayın.
Margarinle 1 su bardağından az tozşekeri çırparak krema haline getirin.
Unu, kuru üzüm ve 1 tatlı kaşığı hindistan cevizini ilave edin.
Hamurdan ceviz iriliğinde parçalar koparın.
Elinizle yassılaştırıp, yağlanmış tepsiye dizin.
Fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin.
Dilerseniz, pudra şekeri serperek servis yapın.
Üzümlü Bisküvi yemek tarifleri .
11.25.2008
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder